torsdag, november 15

Annat: Hayden Panettiere i Vanity Fair

Här är en gammal bild på Hayden som var med i Vanity Fair för flera månader sen. Tycker den är jättesnygg!Hayden looks great:P Se resten av bilderna HÄR.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Svar; Yes please, once. Skojar du? Jag ska också till Thailand, dock över jul! när ska du dit? :D

BettY sa...

clara: Fan va kul!Var du i LA ir? Jaha hehe så du ska också dit?!Verkar som många åker till Thailand nu:) Jag ska åka dit i början av December å vara där i två veckor. Hur länge ska du vara där och vart i Thailand ska du åka?

Anonym sa...

japp, åkte runt lite och var både i San Fransisco och LA, fast det var några år sen nu, skulle vilja åka tillbaka. Japp många åker till thailand.. Jag åker och hälsar på min pappa som jobbar i kina över jul och nyår och vi brtukar alltid kominera så att vi är en vecka i shanghai och en eller två på solsemester. Så jag vet inte om han har bokat speciellt ställe än men det blir väll förmodligen inget ställe där det är mycket svenskar eftersom han bokar på egen hand. men jag åker till shanghai den 21 december och komer hem typ tre veckor senare så jag anatar att då är du hemma? :S Haha, skulle va kul att ses utomland annars :) men vet du vart i thailand du ska? blire fastland eller ö? :D

BettY sa...

clara: Jaha fan va kul!Hur gammal är du föresten?Står inte på bloggen, bara undrar:P Verkar resa en del!Roligt:)Jag åker den 6 December och kommer hem den 21 December, är precis när du ska åka hehe... Annars hade det varit kul att ses! Jag ska till Koh Lanta. Ska hälsa på min syrra som är där i två månader:P
Blir första gången för mig i Thailand, ska bli roligt:D

Anonym sa...

hehe :) japp jag passar på nu när pappa bor där för hela familjen får åka gratis i och med att hans företag betalar biljetter till shanghai. annars är faktiskt resa det bästa som finns tycker jag :) ooh så kul fan va skönt att vara där i två månader! okej koh lanta, har aldrig vart där men det är väll en relativt liten ö så det blir säkert hur mysigt som helst, jag hatar när det är värsta playorna med skrikande ungar överallt :p jag är 18 år.. jag har fått för mig att du ligger ungefär på samma nivå där ;) fan va tråkigt att vi missar varann då, haha. men båda kommer väll iaf va bruna när vi kommer hem :)

BettY sa...

clara: Lyxigt att få åka gratis:)Det är ju aldrig fel:P Älskar verkligen att resa. Ska flytta till NY om några år så fort jag kommit på vad jag vill syssla med å så. LA skulle inte vara så dumt det heller:D Ja hela två månader liksom, värsta nice. Om jag inte hade gått i skolan så hade jag helt klart hängt med. Mm ush ja, är inge kul om det är skrikande ungar överallt. Men på Koh Lanta verkar det vara rätt soft:P hehe ja eller hur vi lär ju ha en snygg bränna när vi är hemma:)var bor du btw?

Anonym sa...

jag bor i sthlm jao :) men längat till en större stad! jaa NY har länge vart min dröm för det är en underbar stad, vill också flytta dit men jag gillar ju värmen la kan ge också, vilket fall som helst skulle det vara sjukt najs :) bor du också här eller somewhere else?

BettY sa...

clara: Bor också i Stockholm:) Men längtar till en större stad så jag tror att NY skulle vara perfekt:P Men ja som du säger i LA är det ju varmare och det är ju aldrig fel. Man får åka mellan båda städerna eller nåt:D Vet du vad du vill syssla med då?vad går du för inriktning på gymnasiet?

Anonym sa...

nej jag vet inte alls vad jag vill syssla med, skulle iofs vara sjukt kul att jobba för nån cool tidning eller på en pr-firma till att börja med, men som sagt så får jag se.. Jag går sam-företag. alltså samhäll emed inrikting på företagsekonomi och sånt :)