onsdag, november 14

Nicole's kommande Babyshower

Den 18 November så ska tydligen Nicoles babyshower äga rum. Kändisar som förväntas komma är Lindsay Lohan, Audrina Patridge, Mischa Barton och Paris! Menyn kommer innehålla Nicoles favoriträtter såsom sushi, hummer, friterade räkor med cocos, tårta, kyckling kryddad med lemon och peppar.

Vad roligt! Skulle vara kul och se bilder ifrån det:)Hoppas det är nån tidning på plats, typ OK! eller Life & Style magazine. Dom tidningarna brukar kändisarna ofta tillåta att bilderna publiceras i.

>>Hittade en bild på hur inbjudningskortet ser ut. Babyshowern planeras av Mindy Weiss, som är en populär bröllops planerare till stjärnonrna i Hollywood. Babyshowern hålls av Nicoles mamma Brenda, Nicoles syster Sophia och bästa kompisarna Masha Gordon och Paris Hilton.
På Söndag kl. 12.30 är man välkommen! Evenemanget kommer hållas i en villa i Beverly Hills och musiken kommer skötas av DJ Samantha Ronson, som är en god vän till Nicole. Enligt In Touch Weekly så kommer Nicole och Joel få en pojke. Det tror jag också:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas de kommer bilder därifrån då! Vad är en babyshower föresten?

BettY sa...

josie: Japp vi får hoppas det:) En babyshower är nåt som är otroligt populärt i USA som man har 1-2 månader innan babyn ska föddas ungefär. Man samlar ihop sina vänner och sin familj och firar den kommande babyn:) Dom flesta har presenter med sig till babyn också!

Anonym sa...

Jaha, då förstår jag! Vad mysigt. En sånn ska jag också ha när jag ska ha barn ;)