lördag, november 10

Lionel Richie vill betala för bröllopet

Lionel köpte först en lägenhet till Nicole och Joel och nu vill han betala för bröllopet så hon kan få sitt drömbröllop, och det är på vilkor att hon tar hand om sig själv och babyn.
National Enquirer skriver:

"Lionel vill att dom väntar med bröllopet lite så att Nicole slipper all stress och jobb som det innebär att planera ett bröllop. Så att hon bara kan slappna av och ta det lugnt." En insider säger: "Lionel tror inte att Nicole kan hantera stressen och har sagt till henne att 'babyn kommer först just nu.'"
Han vet att Nicole är lite oroad och känslig inför den kommande födseln och vill såklart att allt ska gå bra och att babyn ska vara frisk. Lionel har gjort klart för Nicole att han kan betala för det spektakulära bröllopet, och det kan bli när som helst men inte just nu då han vill att hon ska fokusera på den kommande födseln.

Jättesnällt av Lionel att betala för bröllpet och det är såklart bra att dom väntar med det hela tills att babyn är född:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

finns det inga nya bilder på nicole å hennes hundar?=)

BettY sa...

anonym: Nää tyvärr hon verkar inte vara ute med sina hundar så mycket. Eller så tas det väl inga bilder just då när hon är med hundarna, I dunno... Men jag skulle kunna posta lite gamla bilder med henne och hundarna:)