onsdag, november 21

Annat: Inget Gossip Girl ikväll...










Tyvärr kommer det inte visas nåt nytt avsnitt av Gossip Girl ikväll utan det är nästa vecka som vi kommer få se avsnitt 9. Blir lite trist måste jag säga, hade sett fram emot att se det... Vet tyvärr inte varför det har ställts in denna vecka:(
Postar istället lite bilder on set:P
Se gärna DENNA intervju med Blake och Penn!

>>La in fler bilder från Babyshowern, se det HÄR.

7 kommentarer:

Evy.blogg.se sa...

Nej jag som hade sett fram emot att se på gossip girl ikväll men vet du hur många avsnitt det är på säsong ett?

BettY sa...

evy.blogg.se: Ja, jag med... Tror det är 22 avsnitt eller nåt sånt, brukar vara det på såna här serier.

Anonym sa...

åhhhh neeeeeeeeeeeej!! :(:( inget top model och inget gg. buuuuuu

Anonym sa...

Hej! Helst skulle jag bo var i USA, men vårat visum går ut i maj, man får ju inte bara flytta till usa hur som helst som utlänning, utan det är svårt och man måste ha visum och sånt. och visum gäller inte hela livet. Det gick ut redan den 7de november(efter 6 månader) men vi fixade en advokat som förlängde det 6 månader till. Jag tycker att hamburg verkar jättemysigt + att jag vill se mer av världen. Nya länder. Är trött på sthlm och vill uppleva nya saker:)
Kramar på dej!

Anonym sa...

Fan jag vill ju också se på gossip girl...har hört att det skall vara jäkligt bra. Men som tur är har kanal 5 köpt in en massa avsnitt...yay!! :)

BettY sa...

sandra: Jaha okej jag förstår. Jobbigt att det är så svårt att få visum, borde ju egentligen vara enklare för oss svenskar då vi har ett ganska gott rykte i usa å goda kontakter med dom om jag förstått det rätt?!men men tur att ni iallafall fick 6 månader till! Kan absolut förstå att du inte vill flytta tillbaka till sthml, om man har chansen att bo utomlands så gör man ju det:) Men Hamburg kanske är mysigt:P Där är det nog lättare att få visum också.
Ha det bra kram!

Anonym sa...

Åh Nej! Jag som ville se gossip girl idag. Jag bara ÄLSKAR det programmet, nog det bästa som gjorts hittills. :)
SÅå spola fram nästa vecka tack !