tisdag, november 20

Nicole's Babyshower 2007

Oh Baby!
Den 18 November 2007 firade Nicole och Joel den kommande babyn med familj och vänner med ett Trollkarlen från Oz tema. Festen hölls på The Beverly Hills hotel. Festen planerades av Mindy Weiss och det var rubinfärgade blomsterarrangemang, gula byggklossar med massa godis, live band som spelade låtar ifrån den klassiska filmen. Några av gästerna var bl.a Paris och Nicky Hilton, Lauren Conrad och Rashida Jones. "Det är trevligt att få support av vänner och familj. Det är personer här som jag inte har sett på jättelänge," sa Nicole till gästerna. Festen samlade även in pengar till Nicole och Joels nystartade välgörenhetsfond. En sak som paret inte delade med sig av till gästerna var om de väntar en pojke eller flicka.

Old Friends
"Vi alla gick till skolan tillsammans. Jag träffar mina vänner som jag gick tillsammans med i lågstadiet så det är som en återträff," sa Nicky Hilton. Nicky upptäckte också att Nicole är den första i hennes kompisgäng som ska gå barn. "Nicole är redo att bli en mamma." Nicky var på festen tillsammans med systern Paris och mamma Kathy. Dom har känt Nicole i många år.


Fun and Games
Accessoaren för dagen var en blöj brosch. Den som använde ordet "baby" var tvungen att ge bort sin brosch och den som fick mest blöjbroscher vann. "Jag tror att jag har typ 11 stycken nu, sa Lauren Conrad skrattande." Lauren fick senare ett pris för sin samling.

Friendship Bracelet
Gästerna donerade allt ifrån Mohawks(de flesta kom ifrån Joels kompisar) till Mouawad armband som Nicole har designat. Nicole gav det till sina vänner däribland Amber Valetta. Det amerikan inspirerade armbandet i guld, onyx och läder hade Nicole designat exklusivt för tillfället. Det var ett smakprov ifrån Nicoles kommande smyckeskollektion för Mouawad som kommer till butikerna 2008.

Family Affair
"Det här är min andra Babyshower denna vecka. Min syster har haft en också," sa Joels tvillingbrorsa Benji(till vänster). "Jag kommer att få två barnbarn inom dom närmsta månaderna," sa tvillingarnas mamma Robin.
Proud Parent
En annan gäst som såg fram emot att bli mormor var Nicoles mamma Brenda, som var host för partyt. "Jag har köpt mycket babygrejer dom senaste månaderna," sa Brenda. "Jag längtar!"
Shake, Rattle, Roll
"Det här är så kul och inte traditionellt," sa Nicoles kompis Bijou Phillips. "Och det är mycket spel, det gillar jag." Det var ett live band på plats som bl.a spelade "Somewhere Over the Rainbow ifrån Trollkarlen från Oz, som också fick gästerna i rätt stämning.
Soul Food
"Beröva inte dig själv, testa munkarna!" sa The Office skådisen Rashida Jones, som gick tillbaka till delen där munkarna fanns, och sa även åt dom andra gästerna att ta en. För dom som var intresserade av huvudrätterna så fanns det bl.a vitlöksringar, makaroner med ost och rostad fläskkarré. Det fanns extra mycket pasta som hjälpte Nicole att stilla hennes graviditets begär.

Flashback
Efter att fått en stund för sig själva, för att kolla på deras babybilder så samlade Nicole och Joel ihop donationer till deras välgörenhetsfond, som kommer att tillgodose babygrejer till behövande familjer. "Det är riktigt coolt att vi kan fira vårat barns liv med något positivt," sa Joel. "Och fira andra unga par som är nybliva föräldrar och kommer uppskatta alla grejer som folk har donerat."
On Camera Cole
Sångaren Natalie Cole hjälpte till att upprätthålla dagen med en kamera på plats. "Jag har känt Nicole sedan hon var 11. Den senaste gången vi var på The Beverly Hills Hotel tillsammans var när hon tog studenten," sa Natalie. Som också kommenterade om fest planeraren Mindy Weiss dekoration, "Mindy gjorde en babyshower för en av mina kompisar, hennes fantasi är helt underbar."
Match Maker
Samantha Ronson var även på plats, Khloe Kardashian och designern Jenni Kayne. "Det är overkligt att se dina vänner växa upp och få barn," sa Sam. Som tackades för att hon introducerat Nicole och Joel för varandra.
Under Wraps
Gästerna fick inte bara de fina armbanden som Nicole hade designat utan de fick även en mjuk pashmina sjal på vägen ut. Dom fina sjalarna fanns i färgerna rosa, blå och gul, som fick många av gästerna att fundera om Nicole och Joel skulle få en flicka eller pojke.
Fantasy Following
En blå skylt visade vägen in till balsalen där mottagningen hölls. Texten på skylten är ett quote ifrån Trollkarlen från Oz. "Det är min favoritfilm och har varit det så länge jag kan minnas. Det är en fantasi," sa Nicole om temat, som kom till liv med hjälp av Mindy Weiss.
Sweet Tooth Station
Godisbaren var full med klubbor och annat gott. Det blev en hit bland de yngre gästerna. Medans de vuxna drack rosa, blåa och gula lime martinis.

Tabletop Toto
Äpple träd, blå rutig duk, och dekorationer i mitten med bl.a ett par röda ballerinaskor fullbordade temat. En liten röd ballerinasko markerade var varje gäst skulle sitta. "Nicole ville verkligen att temat skulle passa in i ett finare sällskapsrum(lounge)," sa planeraren Mindy Weiss.
Cause Celeb
Förutom gåvorna som gästerna hade med sig så bad Nicole och Joel sina gäster att ta med sin favoritbarnbok också för att hjälpa dom att starta ett litet bibliotek för barnet. Dom bad även gästerna att skänka en slant till Richie Madden Children's Foundation, som kommer att tillgodose 100 stycken fattiga mammor med ett litet start kit.
Beauty Bar
Roliga spel fanns det gott om och här ovan är en av dom. På en station så kunde man testa temporära tatueringar och överdrivet långa ögonfrans förlängningar. Paris testade bl.a en av ögonfransarna. "Joel föreslog ett par ögonfransar täckta med rhinestone, det var hans idé," sa Nicole.
Icing on the Cake
Tårtan som även den hade Trollkarlen från Oz tema hade ett upplysning där det stod, "There's no place like having a baby at home."


Åå vilka underbara bilder!! Otroligt fin tårta:) Och vad gulligt med bilder på Nicole och Joel som barn:P Nicole looks great!

>>La in en massa fler bilder:)
>>Har lagt in en massa fakta som jag hittade om Babyshowern=) Ser fram emot att få se armbanden som Nicole har designat. Dom är säkert jättesnygga!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina bilder alltså. Men hon är så olik sig! Fast på ett positivt sätt.

Anonym sa...

:) Allting ser jättefint ut. Och nicole ser glad ut på ett helt annat sätt :) hon ser verkligen jätefin ut fast som josie skriver, på ett helt annat sätt!

Anonym sa...

Jag hade redan sett den videon men tack så mycket ändå! :D

Jättefina bilder förresten. Nicole passar så himla bra att vara gravid tycker jag. Det riktigt lyser om henne. :)