onsdag, november 28

Annat: Nya candids bilder på Lindsay

Tänkte att jag kunde posta dom här bilderna först och främst för att jag tycker att hon har en så snygg väska! Lila är min favoritfärg och jag älskar lack så det var verkligen nåt i min smak:)
(Klicka på bilden för att se den i ett större format.)

>>Måste bara säga att Christina är ursnygg på dessa bilder. Nicole borde göra någon liknande fotografering:)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt att bilderna på Christina är redigerade, en gradiv kvinnokrop är ju något av det vackraste. Precis som den är!

Hedvig sa...

Jättesnygg väska hon har! Jag tror den kommer från Mulberry, så den är nog inte så billig..

Anonym sa...

Jätte fina bilder på Xtina. Dock skulle jag inte kunna tänka mig sådana bilder på Nicole :P Kanske lite mer påklädda isf. Men man vet ju aldrig.

BettY sa...

lou: Joo det är lite trist... Men jag tror dom har det på rutin såna här tidningar. Dom retusherar alltid sina bilder mycket. Dom vill väl att det ska se så perfekt ut som möjligt. Men det hade gått helt utmärkt om det varit oretusherat också, Christina ser ju jättebra ut!Hon kunde minska på sminket en aning bara...
hedvig: ja visst är den! Joo justde ja, funderade om den var ifrån mulberry eller ej och det är den nog faktiskt. Synd att den är så dyr...
josie: Nää ja vet, Nicole skulle inte passa att göra såna där avklädda bilder, är inte hennes stil. Men jag menade liknande ungefär, med mer kläder:)

Anonym sa...

Buuu, jag kan inte se bilden på linds, men christina var ashet :) jag gillade även brits bilder när hon var gravid, jag håller verkligen med dig, nicole borde också visa sin mage :) fast det kanske inte direkt är hennes stil? vore i alla fall kul om hon gjorde det :)