tisdag, november 13

Annat: The Hills Säsong 3 Avsnitt 14

HÄR kan du se senaste avsnittet av The Hills. Och ni vet väl vad som kommer hända i det här avsnittet? Lauren och Heidi Catfight haha...
Enjoy!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va bra det va!! Tycker du att dom ska bli vänner igen? Vem "hejjar" du på?
Jag tycker att Heidi verkar ganska falsk och har typ inga vänner kvar, vilket måste betyda ngt liksom. Lauren verkar mer känslosam och ärlig.
But I dont know. Skulle dock va nice om heidi och spencer gjorde slut och lauren och heidi blev vänner igen. Jag hatar spencer.
Vi får väl se i nästa avsnitt hur det blir med den saken. Verkar spännande:)Kram

BettY sa...

Sandra: Jaa avsnittet var jättebra! Man kände verkligen spänningen mellan Heidi och Lauren hehe...

Jag håller nog på Lauren men samtidigt tycker jag lite synd om Heidi. Är ju inte hennes fel att Spencer sprider rykten om Lauren. Men jag kan samtidigt förstå varför Lauren inte är kompis med henne längre. Heidi borde ju inte accepterat att Spencer gjorde nå sådant och dumpat han för länge sen.

Men det sägs ju att Heidi och Lauren faktiskt är kompisar igen, dom har synts krama och skratta tillsammans utan att det var några kameror i närheten så det kan ju betyda att dom har löst sina problem. Men jag hoppas att Heidi kan dumpa Spencer bara, ush vad störande person han är... Får se hur det går i nästa avsnitt då:P