söndag, november 11

Annat: Hur man använder VeohTV

Skrev ett inlägg tidigare om DENNA sida. Tyvärr kollade jag inte upp sidan ordentligt innan jag länkade till den, det hela gick lite för snabbt helt enkelt. And that's not good, I know... Jag skrev att man kunde kolla på ett helt avsnitt av Gossip Girl utan att behöva ladda ner det, men det stämmer inte riktigt. Utan man kan bara se ett preview klipp av avsnitten där plus en massa andra klipp, intervjuer med skådespelarna o.s.v.
Jag kollade upp det hela lite närmare. För att kunna se ett avsnitt av Gossip Girl(tyvärr så fanns det bara ett helt avsnitt att se och det var avsnitt 6) så måste man ladda ner DETTA program, och det är helt gratis. Har själv laddat ner det och kan nu sitta och kolla på hela avsnittet. Förhoppningsvis så fortsätter dom att lägga upp fler avsnitt.

När du har laddat ner själva programmet så öppnas det i ett nytt fönster, där du kan söka på en massa program och se på olika TV kanaler. Dock är det mesta bara en massa korta klipp.
Det här programmet är rätt onödigt att ladda ner egentligen, finns inte så mycket som man kan kolla på. Men det som ändå är roligt med det här programmet är att man kan se lite bakom kulisserna material ifrån olika serier och filmer plus intervjuer med skådespelare.
Men youtube är verkligen 100 gånger bättre! Men ni kan ju testa det här om ni vill, man kan ju alltid deleta det...

1 kommentar:

Anonym sa...

aha tack tack för förklaringen:)